Please disable your adblock and script blockers to view this page

DESPRE BLOG

De ce Technocars.ro?
În contextul în care există o multitudine de website-uri în internet, fie ele românești sau din străinătate, găsirea informațiilor relevante precum şi recenziile asupra unui produs este din ce în ce mai dificilă, iar technocars.ro ne poziţionăm un jucător important venind în sprijinul dvs pentru a vă oferi posibilitatea informării privind noile ştiri, dar şi a recenzilor din aria tehnologiei precum şi cel auto şi nu numai. Şi sper să vă delectaţi cu toate aceste articole care vor apărea pe website şi să le împărtăşiţi şi cu alte persoane.
Nu putem omite şi faptul că acest univers tehnologic este într-o continuă creştere de la an la an, ca atare trebuie să te adaptezi noilor tendinţe şi cerinţe continuu. Aceste domenii chiar dacă aparent par destul de facile, ele nu sunt ceea ce par. Există o sumedenie de informaţii cât mai diversificate care le fac cu atât mai dificile. Citind, informându-te şi probabil cea mai importantă chestiune este aceea să parcurgi totul step by step pentru a putea să le asimilezi.
Setea de cunoaştere, de a te informa în contextul în care trăim într-o lume în care totul se desfăşoară rapid fiind înconjurat de mijloacele moderne de comunicare, pe mine unul m-au făcut să îndrăgesc domenii ca cel al tehnologiei, auto precum și altele ce sunt diametral opuse acestora două.
 Dorinţa de informare a devenit o necesitate pentru toţi membrii societăţii. Cu toţii dintre noi suntem sau nu pasionaţi de un anumit lucru chiar de la vârste fragede și în mod clar ni se nasc pasiunile pentru diverse domenii ceea ce este un lucru evident bun. Cu siguranță există foarte multe persoane care sunt pasionate de tehnologie auto şi multe altele. E frumos să le putem împărtăşi cu alţii şi să le dezbatem. Technocars.ro vine în sprijinul dvs pentru a vă ajuta să găsiţi toate informaţiile necesare de care aveţi nevoie din sfera tehnologiei IT, gadget-uri, software, sfera auto şi nu numai.
Ce este şi ce îşi doreşte Technocars.ro?
Technocars.ro este un blog de tehnologie, maşini şi multe altele. 
Technocars.ro e mai mult decât un loc al simplelor review-uri. Aici găsiţi diverse ştiri, analize, păreri personale.
Prin urmare, acest site îşi propune să îmbine domeniul tehnologiei cu tot ce ţine el şi cel auto, dar puteți găsi şi
recenzii, ştiri, păreri, articole diverse, de aceea îi spune şi numele in eng. techno (tehnologie) + cars (maşini). Restul rămâne pur la imaginaţia dvs.

- PS: Totodată precizăm că prezentul website technocars.ro nu are nimic în comun cu celelalte website-uri care au alte domenii de activitate şi au acelaşi nume ca acesta din alte ţări precum: Statele Unite, Olanda, India sau Filipine. Este pur şi simplu o pură coincidenţă de nume, nimic mai mult. Este un website de sine stătător.
Vă mulţumim pentru înțelegere vă spun bun venit pe blogul meu Technocars.ro!

- PS: We also state that the present web site technocars.ro has nothing in common with other websites that have other fields of activity and have the same name as this from other countries such as the United States, the Netherlands, India or Philippines. It's just a pure coincidence of name, nothing more. It is a stand-alone website.

Thank you for your understanding, welcome to my Technocars.ro blog!


- Pozele de pe site sunt gratuite cu drept de reutilizare pentru uz comercial cu excepția unora care sunt preluate de pe alte site-uri fără a fi stocate pe server, și de asemenea câteva care îmi aparţin fiind realizate de mine. Articolele şi textele nu se pot distribui şi folosi fără acordul scris al autorului.